Mekanikk; hydraulikk

Mekanikk; hydraulikk - Øistein Vollen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øistein Vollen
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Mekanikk; hydraulikk.pdf
ISBN
5560238903075

BESKRIVELSE

Denne boka gir en innføring i hydraulikkdelen i faget mekanikk for studenter på ingeniørhøgskoler og tekniske fagskoler. Framstillingen er gjort så enkel som mulig. Matematiske utledninger er som regel bare tatt med der det er strengt nødvendig for forståelse av stoffet. Hydraulikk inngår i en serie på tre bøker. De to andre dekker statikk, fasthetslære og dynamikk. Forfatteren er sivilingeniør og underviser ved Fagskolen i Kristiansand.

Ordet hydraulikk kommer av de greske ordene hydro og aulos, som betyr vann og rør, og er benevnelsen for all væskemekanikk. Pris: 259,-. heftet, 2009.

Denne boka gir en innføring i hydraulikkdelen i faget mekanikk for studenter på ingeniørhøgskoler og tekniske fagskoler. Kjøp 'Mekanikk, hydraulikk' av Øistein Vollen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256252473 BT Hydraulikk AS er en kunnskapsbedrift innen hydraulikk, mekanikk og styresystemer.

RELATERTE BØKER