Kunsten å selge

Kunsten å selge - Petter A. Berg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Berg
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Kunsten å selge.pdf
ISBN
3675897625943

BESKRIVELSE

Dette er en håndbok for studenter, selgere og ledere. Sentrale temaer er bl.a hvordan lære å selge under skiftende markeder, sammenheng mellom salg og markedsføring, utnyttelse av IT og teleteknologi og planlegging, styring og kontroll. Har litteraturliste.Les utdrag fra boka

Dette har gitt oss solid kompetanse - og utbyggerne gode resultater. Kjøp Kunsten å selge fra Cappelen Damm Undervisning Dette er femte utgave av Kunsten å selge, en bok bygget på forfatterens egne erfaringer med salg gjennom flere tiår. Gjennom raffinering av innholdet over tid og en stadig sterkere markedsposisjon år for år har boken utviklet seg til å bli blant Norges mest anerkjente og benyttede fagbøker innen salg og relasjonsbygging. Det å selge seg selv handler nemlig ikke om å være den som skriver og hopper høyest.

Ved en ledig stund går jeg gjennom alle annonser på FINN i Oslo og Akershus til 15 mill. og oppover. Kunsten å selge et land.

RELATERTE BØKER