Hva er døden

Hva er døden - Espen Gamlund, Carl Tollef Solberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Gamlund, Carl Tollef Solberg
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Hva er døden.pdf
ISBN
4310874537244

BESKRIVELSE

«hva er DØDEN» vil få deg til å tenke nye tanker om både livet og livets slutt.Døden er et mysterium. Vi vet vi skal dø, men ikke når og hvordan. Vi vet heller ikke hva som skjer når vi dør. Forfatterne hevder at døden har gjennomgått en sekularisering som åpner opp nye problemstillinger. Hvordan skal døden håndteres? Er vi dømt til å leve med dødsangst? Og kan døden være positiv? Boken innbyr til filosofisk refleksjon, og benytter dessuten historie, sosiologi og medisin til å gi ulike perspektiver på døden.«Denne lille boken på 152 sider gir oss en enkel og rask innføring i et emne alle bør interessere seg for, fordi døden angår oss alle uansett hvem vi er.» Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no

Sier Astrid Rønsen (57), som burde vært ekspert. Hun har satt seg til rette i godstolen hjemme i det rødmalte tømmerhuset i skogkanten, like ved sykehuset Ahus. SAKPROSA.

Hva sa Jesus om døden? 7 Da Jesu gode venn Lasarus døde, sa Jesus til disiplene: «Vår venn Lasarus har sovnet.» Disiplene trodde at Jesus snakket om vanlig søvn. Men han forklarte: «Lasarus er død.» (Johannes 11:11-14) Så Jesus sammenlignet døden med søvn.Han sa ikke at Lasarus var i himmelen eller sammen med familiemedlemmer som hadde dødd. Hva er en verdig død? Verdighet handler om respekt, gjensidige tillitsforhold og gode relasjoner.

RELATERTE BØKER