Frihetens filosofi

Frihetens filosofi - Rudolf Steiner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudolf Steiner
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Frihetens filosofi.pdf
ISBN
2186149271757

BESKRIVELSE

Rudolf Steiners filosofiske hovedverk handler om den frie menneskelige personlighet, som vokser frem der hvor mennesket forstår sitt forhold til den natur det er sprunget ut av og det samfunn det selv har frembragt.

Steiner bygget sin filosofi på «sjelelige iakttagelsesresultater etter naturvitenskapelig metode», slik bokens undertittel lyder. En innføring i filosofi» (2004), med Simo Säätelä, «Mote» (2004), «Frykt» (2007), «Arbeidets filosofi» (2011) og «Frihetens filosofi» (2013). Lars Fr.

De fleste foredragene ble stenografert og inngår i Steiners samlede verker. Kjøp Frihetens filosofi fra Norske serier Frihet er et av de mest grunnleggende fenomenene i menneskets eksistens, men det råder stor uenighet om hvordan frihet bør forstås. Frihetens filosofi beskriver frihetens mange dimensjoner, fra metafysikk til politikk og etikk. For 100 år siden ble Frihetens filosofi utgitt på nytt.

RELATERTE BØKER