Sammenstøt mellom sivilisasjoner?

Sammenstøt mellom sivilisasjoner? - Samuel P. Huntington | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samuel P. Huntington
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Sammenstøt mellom sivilisasjoner?.pdf
ISBN
8716965307778

BESKRIVELSE

De viktigste historiske drivkreftene i øyeblikket er hverken stater eller ideologier, men sivilisasjoner, hevdet Samuel P. Huntington i «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?». Huntington hadde rett, og den som vil forstå hvordan verden henger sammen, kommer ikke utenom denne udødelige politiske analysen.

Migrasjon, integrasjon og teknologi har brakt ulike raser, kulturer og etniske grupper nærmere hverandre ved å bryte ned gamle stengsler og skape nye virkeligheter. På samme måte er det mange i Vesten som fordømmer islam som en ekstremismens og voldens religion, ... Skillet mellom sivilisasjoner, og da særlig basert på religion, er fremtredende i mange av de sentrale konflikter rundt om i verden.

Oversettelser av sammenstøt. sammenstøt synonymer, sammenstøt antonymer.

RELATERTE BØKER