Når frykten styrer på arbeidsplassen

Når frykten styrer på arbeidsplassen - Kjell Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Dahl
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Når frykten styrer på arbeidsplassen.pdf
ISBN
6957812332401

BESKRIVELSE

Forfatteren viser gjennom et ledelses- og sosialpsykologisk perspektiv hvordan fryktmekanismer kan bidra til at medarbeidere og ledere bruker ressurser på psykologisk overlevelse istedenfor å arbeide effektivt med organisasjonens faglige oppgaver. Han viser også sentrale ledelses- og organisasjonsgrep som reduserer frykt og angst. Boken er bygd opp rundt konkrete fortellinger fra forfatterens mangeårige praksis som organisasjonskonsulent. Til fortellingene er det knyttet teoretiske refleksjoner og drøftinger for å skape arbeidshypoteser om mulige årsaker til at frykt får styre organisasjoner.

Ledelse - å lede mennesker. dynamiske krefter i organisasjoner. Er opplæringen lagt til fritiden, skal du ha lønn som for vanlig arbeidstid, men ikke overtidstillegg.

Hälsofrämjande processer på arbetsplatsen: om ledarskap, resurser och egen… ISBN 9789170455629, 2000 ... Rosenkilde har tro på at en organisasjon som skal lykkes må skape et miljø hvor medarbeidere får jobbe mest mulig med oppgaver de trives med, og som de har en mulighet til å mestre. - La ansatte få ta eierskap, og ikke bare få ansvaret.

RELATERTE BØKER