LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler

LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler - Kirsti Ramfjord Haaland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Ramfjord Haaland
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler.pdf
ISBN
1506061285615

BESKRIVELSE

Kirsti R. Haaland presenterer det teoretiske grunnlaget for LØFT og narrativ tilnærming kort og oversiktelig, samtidig som hun inviterer leseren inn i den profesjonelle relasjonen og de tanker, samtaler og handlinger som skjer der. I fortellinger fra barnevern, familieterapi, PPT og psykisk helsearbeid viser hun hvordan forståelse og metoder kan anvendes i praksis.Forfatteren viser hvordan den kontinuerlige profesjonelle refleksjonen er sentral i samspillet mellom teori og praksis. Gjennomgangstema i boken er hvordan den profesjonelle hjelper kan bidra til økt kreativitet, større frihet og å stimulere til å benytte ubrukte krefter for å skape forandring. Dette er en bok for studenter og yrkesutøvere som ønsker en innføring i løsningsfokuserte og narrative tilnærminger for å styrke sin samarbeidskompetanse og utvikle sine profesjonelle relasjoner.Kirsti R. Haaland er spesialist i klinisk psykologi med familiepsykologi. Hun er ansatt ved Østensjø familiekontor og ved psykologisk institutt, Universitetet i Oslo.

Kjøp boken LØFT og narrativer i profesjonelle samtaler av Kirsti Ramfjord Haaland (ISBN 9788215007403) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Se liste over pris. Bøkene kan sendes mot at kjøper betaler frakt.

RELATERTE BØKER