Hunden er for tykk

Hunden er for tykk - Robert Tabeling | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Tabeling
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Hunden er for tykk.pdf
ISBN
9625716338903

BESKRIVELSE

Hunder, som mange mennesker, blir lett for tykke og får tilhørende sykdommer. En godbit, rester fra middagen og litt ekstra oppi matskåla siden den er så sulten. Og lufteturen ble ikke så lang som man hadde planlagt. Resultatet er en tykk hund! En må sørge for at hunden føler seg mett uten at den får i seg for mange kalorier, og at den får en mer aktiv hverdag. Her får du nyttige tips som du og hunden din vil ha glede av. For en passe tykk og godt mosjonert hund lever betydelig lenger og får et bedre liv enn en overvektig hund. Forfatteren Dr. Robert Tabeling er spesialist på fôr og diett.

Men det er så vannskelig å vite om han er tykk eller tynn eller akkuratt passe når det er en stor klump med pels.. Anonym post... Avocado, løk, rosiner/druer og sjokolade er skadelig for hunder og må unngås.

Noen har vært så tynne at jeg har vurdert å melde i fra.. Jeg vet det at under jakta blir noen sykt tynne, og det er nå så. Plastbelagt wire for kobling - tjoring av hunden..

RELATERTE BØKER