Dyr i Afrika

Dyr i Afrika - Finn Valgermo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Valgermo
DIMENSJON
5,74 MB
FILNAVN
Dyr i Afrika.pdf
ISBN
2082929069313

BESKRIVELSE

Trykk på lyden og hør lyden av: Gorilla, neshorn, flodhest, elefant, krokodille, løve og sjiraff.

Noen av dem kjenner vi alle, andre er mindre kjente, og noen helt spesielle dyr er det bare få forunt å møte. For eksempel på et dyr kanskje ikke mange har hørt om er Afrikas enhjørning - okapien, som mest av alt ligner et vesen satt sammen av flere forskjellige afrikanske dyr. Afrikanske dyr.

Fotogalleri. Løve (Panthera leo) Afrikansk savanneelefant (Loxodonta africana) Kafferbøffel (Syncerus caffer) Leopard (Panthera pardus) Stumpneshorn ... En barnesang som alle barn liker, som handler om dyrene i afrika :) Etymologi «Africa» var opprinnelig navnet på en romersk provins som omfattet kontinentets nordlige middelhavskyst.Etter hvert er det blitt navnet på hele kontinentet, inkludert det som i dag gjerne kalles Afrika sør for Sahara..

RELATERTE BØKER