Bursdagsgaven

Bursdagsgaven - Sue Monk Kidd | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sue Monk Kidd
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Bursdagsgaven.pdf
ISBN
1206496843523

BESKRIVELSE

Ny roman fra forfatteren av Bienes hemmelige liv!«Elleve år gammel eide jeg en slave jeg ikke kunne sette fri.» Charleston, 1803: I den rike, hvite Grimké-familien er alle samlet for å feire datteren Sarahs elleveårsdag. Men da foreldrene presenterer den jevnaldrende slavejenta Hetty Handful som Sarahs bursdagsgave, sier hun bestemt nei. Som straff for upassende oppførsel må Sarah skrive til alle gjestene og be pent om unnskyldning. For jenter i South Carolina skal ikke drømme om å avskaffe slaveriet eller studere jus - de må konsentrere seg om broderi, håndskrift og bibel. Hetty Handful prøver på sin side å finne seg til rette i Grimké-huset, mens hun fabulerer om verden utenfor murene som omslutter slavegården. I Sue Monk Kidds (Bienes hemmelige liv) mektige nye bok følger vi Sarah og Hetty og deres kamp for et verdig liv gjennom 35 år. Bursdagsgaven er en flammende sørstatsroman om håp, mot, frihetstrang og behovet for å ha en stemme i verden. Boken er basert på en sann historie og gikk rett inn på førsteplass på New York Times' bestselgerliste. «Sue Monk Kidd har skrevet en bok som vil endre måten vi snakker på. Det er ikke mulig å lese denne boken uten å tenke nytt om kvinners status og alle de glemte heltinnene som spilte en rolle for å ta oss dit vi er i dag.» Oprah WinfreyLes utdrag fra boka

Bli den første til å omtale "Bursdagsgaven" Avbryt svar. Du må være logget inn for å legge inn en omtale. Bursdagsgaven er en flammende sørstatsroman om håp, mot, frihetstrang og behovet for å ha en stemme i verden.

Jeg var nummen i en stund, forteller Birkhead til den amerikanske kanalen. MOR OG SØNN: Daniel og Anna Nicole i 2004. Bursdagsgaven er en flammende sørstatsroman om håp, mot, frihetstrang og behovet for å ha en stemme i verden.

RELATERTE BØKER