Vanter; tryll med hekling og tradisjoner

Vanter; tryll med hekling og tradisjoner - Monica H. Bjørnvold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica H. Bjørnvold
DIMENSJON
5,15 MB
FILNAVN
Vanter; tryll med hekling og tradisjoner.pdf
ISBN
8313714566725

BESKRIVELSE

Vanter med røtter i gamle håndarbeidstradisjoner.Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige. Boken gir deg gode råd og det du trenger for å komme i gang. Du får også tips til hvordan du kan designe dine egne personlige vanter.Bli inspirert til å hekle herlige vanter i god gammel tradisjon.

Strikk med perler, uten å tre dem på gar... Liv Asplund.

Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og tekni Forfatter: Bjørnvold, Monica H. Tittel: Vanter: tryll med hekling og tradisjoner; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: HOBBY746.43 B; Klassifikasjon Vanter - tryll med hekling og tradisjoner (BOK) Monica H.

RELATERTE BØKER