Tinas mat

Tinas mat - Tina Nordström | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tina Nordström
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Tinas mat.pdf
ISBN
3063803864292

BESKRIVELSE

Grunnboken alle trenger! Teknikker, faguttrykk, trinn for trinn bilder som gjør deg bedre ved kjøkkenbenken og de aller beste oppskriftene. En lekker og "matnyttig" bok fra en av nordens beste formidlere. I Tinas mat får du de beste oppskriftene fra superkokken Tina Nordström. hun byr raust på sine kunnskaper og gir deg gode tips og smarte snarveider til å gjøre lykke på kjøkkenet. Trinn-for-trinn bilder og forklarende tekst gir deg inspirasjon og god veiledning gjennom oppskriftene. du vil imponere både deg selv og gjestene når du setter den deilige hjemmelagde maten på bordet. Tina Nordström er kjent fra sine mange TV-opptredener, og hun har høstet flere medaljer i internasjonale kokkemesterskap. Nå har du mulighet til å ta del i hennes kjøkkenkunnskaper, og resultatet vil bli lekkert og smakfullt. Det er garantert.

Hun er svensk vert i serien «New Scandinavian Cooking» på amerikanske PBS (2004), som avtaker etter norske Andreas Viestad. Hun vokste opp i Skånske Ramlösa, der ... I Tinas mat får du de beste oppskriftene fra superkokken Tina Nordström.

En lekker og "matnyttig" bok fra en av nordens beste formidlere. Oppskrifter til enhver anledning. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter.

RELATERTE BØKER