Redesign

Redesign - Henrietta Thompson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrietta Thompson
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Redesign.pdf
ISBN
9578430155703

BESKRIVELSE

En inspirerende og praktisk guide til hvordan du kan redesigne møbler og andre interiørdetaljer. Spar penger, spar miljøet og vær i forkant; ting verdt å ta vare på, kan brukes til noe. Guiden gir deg tips, steg for steg-prosjekter og et vell av inspirerende eksempler fra fremstående designere som Jasper Morrison, M. Wanders, Elisabeth Nossen og norskfødte Amy Hunting. Smart, fornuftig, underholdende og gjennomillustrert med mer enn 500 illustrasjoner viser boka hvordan du med stil kan få mest mulig ut av tingene dine. Forfatteren er en internasjonalt anerkjent designskribent og - kurator. Illustrasjonene og designet er laget av en internasjonalt anerkjent frilansillustratør og designer.

Redesign er en aktivitetsplass for smart, kreativ og nyttig gjenbruk. Synonyms for redesign at Thesaurus.com with free online thesaurus, antonyms, and definitions. Find descriptive alternatives for redesign. Moren min har strikket koppholdere i lange tider, mens jeg ser på det som litt stress å strikke, samt tove i tillegg.

september har jeg fått det staselige oppdraget å redesigne to av kjolene til H.K.H Kronprinsesse Mette Marit. Redesign er ikke bare en måte man enkelt kan spare inn penger på, men det reduserer også forbruket i dagens bruk- og kastsamfunn. I tillegg til at du gjennom redesign vil få unike og egne plagg, vil du kunne bruke din egen kreativitet til et fornuftig formål. Redesign.

RELATERTE BØKER