Maks effekt!

Maks effekt! - Christine Helle, Trond Skogvoll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Helle, Trond Skogvoll
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Maks effekt!.pdf
ISBN
5343193806908

BESKRIVELSE

Kokeboka som gir deg litt mer å gå på! Enten du trener litt for å holde deg i form, eller du trener mye for å nå helt til topps. Her er oppskrifter og gode råd som gir ekstra energi slik at du får mer ut av treningen din. Alle vet at man må spise bra for å prestere bra, men det er ikke alltid så lett å få til i en hektisk hverdag. Dette er en bok for deg som * Trener på høyt nivå og vil prestere enda bedre * Er mosjonist som vil spise og nyte god mat * Er trener eller leder for et idrettslag eller idrettsutøver * Er forelder til idrettsaktive barn og ungdom * Er ansvarlig for maten på store idrettsarrangement, treningsleire og lignende.

Altså: ... En effekt på 750 watt er derfor fullt lovlig når den bare leveres i noen få minutter oppover en kneik, og hastigheten ikke er over 25 km/t +/- 10 prosent. Derfor er det stor forskjell på lovlige elsykler både når det gjelder ekstra kraft i kneiker og evne til å dra opp lange bakker: Hvis høyttaleren presterer uendret etter 100 timer med konstant belastning med pink noise, kan den minimum tåle denne effekten.

EN HARD ØKT: Legg treningen et hakk opp, intensiver treningen litt. Minst én økt i uka må være hard. For medlemmer av Arkitektbedriftene: Benytt samme bruker som du bruker på nettsiden til Arkitektbedriftene.

RELATERTE BØKER