Fredsnasjonen Norge

Fredsnasjonen Norge - Kristoffer Egeberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristoffer Egeberg
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Fredsnasjonen Norge.pdf
ISBN
6083307416998

BESKRIVELSE

Er Norge en fredsnasjon? En aktør som prioriterer fredsbevarende operasjoner, dialog og humanitære bidrag? Det er lenge siden de norske FN-soldatene i Libanon var våre viktigste styrker internasjonalt. Bosnia og Kosovo viste at vi kunne spille en annen rolle utenfor våre egne grenser, og frem mot i dag har det som kan betegnes som regulær krigføring vært regelen snarere enn unntaket - både i Afghanistan, Irak og Libya. Kristoffer Egeberg går inn i de siste års store forsvars- og sikkerhetspolitiske spørsmål, og viser oss spillet i kulissene.Blant underlige fredsinitiativ, skarpe operasjoner, personkonflikter, uklare politiske visjoner og interne maktkamper, er det også mye som tyder på at Norge har vært sin egen største fiende i arbeidet med å omstille forsvaret og utforme den sikkerhetspolitikken som skulle profilere Norge som fredsnasjonen i en verden preget av krig.

I år gjer Norge si historisk største offentlege investering i 52 amerikanske angrepsfly, veleigna til framtidige NATO-angrep og vidare alliansebygging med USA, men nyttelause for faktisk forsvar. Fredsnasjonen Norge. 357 likes.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Fredsnasjonen i terrorens tid. Når skal det demre for fredsnasjonen Norge at Vesten er i krig med et ondt, imperialistisk og fascistisk kalifat? Journalist og redaktør for nettstedet faktisk.no, Kristoffer Egeberg, gav tidligere i år ut boken "Fredsnasjonen Norge".

RELATERTE BØKER