En liten bok om hygge

En liten bok om hygge - Jonny Jackson, Elias Larsen, Svein E. Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonny Jackson, Elias Larsen, Svein E. Andersen
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
En liten bok om hygge.pdf
ISBN
5828301986450

BESKRIVELSE

Frykt mindre, håp mer; spis mindre, tygg mer; hat mindre og elsk mer; og alle gode ting blir deg til del. Emory Austin Hygge - det danske ordet for varme og fred - er noe vi alle ønsker oss. Denne sjarmerende lille boken er full av hjertevarmende sitater og enkle tips, og vil hjelpe deg å oppleve hyggen i ditt eget liv.

"The Little Book of Hygge" er en engelsksproget bog om hygge. Hygge er et ord, der ikke kan oversættes direkte til engelsk, men som mere beskriver en helt særlig følelse, som vi danskere går højt op i. Pris: 135 kr.

Det handler om å roe ned i en hektisk hverdag, slappe av, være bevisst og nyte øyeblikkene - de små tingene i livet. En liten bok om kjærlighet er en perle av en bok - en varm og rørende og historie om kjærlighet og savn og mot, med samme (jule)klassikerpotensiale som Tage Danielssons Karl Bertil Jonssons julafton. Rett og slett fantastiske Ulf Stark på sitt aller beste.

RELATERTE BØKER