Dieselmotor

Dieselmotor - Andrew Simpson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrew Simpson
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Dieselmotor.pdf
ISBN
5244478723347

BESKRIVELSE

Formålet med denne boken er å gi leseren en rimelig forståelse av hvordan dieselmotoren og dens tilhørende komponenter virker, og samtidig være en enkel håndbok i vedlikehold og problemløsing. Med register.

I ein dieselmotor vert sylindrane fylt med luft ... Nanni Diesel er basert på motorer fra Kubota og Toyota - to av verdens mest anerkjente motorprodusenter. De er utviklet for fritidsbåter, men stort motorvolum i forhold til effekt gjør at de også velges til mindre fiskebåter. De nye målingene har fått den europeiske bilprodusentorganisasjonen ACEA til å hevde at moderne dieselbiler vil ha stor betydning i kampen for å bedre luftkvaliteten i byene.

Luft får den alltid nok av, så lenge innsuget ikke er tett eller skadet på annen måte. 1. En dieselmotor är en förbränningsmotor konstruerad med principen för en kolvmotor, där bränslet tillsätts först i kompressionsfasens slutskede, till skillnad från exempelvis ottomotorn (bensinmotorn).

RELATERTE BØKER