Det regner! sier Nora

Det regner! sier Nora - Irene Marienborg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irene Marienborg
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Det regner! sier Nora.pdf
ISBN
3114917391156

BESKRIVELSE

Nora-bøkene er fargerike, lekne og gjenkjennelige fortellinger for de aller minste - et nytt småbarnsunivers.Nora elsker regn. I dag vil hun plaske i sølepytter. Men så blir hun klissvåt. Det synes ikke pappa er en god idé, så da får Nora på seg regntøy. Hun lager et skikkelig regnværsorkester, og blir klissvåt igjen. Da gir pappa henne en paraply, og den kan brukes til mye fint.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788203268984 Nora-bøkene er fargerike, lekne og gjenkjennelige fortellinger for de aller minste - et nytt småbarnsunivers. Nora elsker regn.

Nora lærer stadig nye ting. I denne nye boken i serien s... Nora-bøkene er fargerike, lekne og gjenkjennelige fortellinger for de aller minste - et nytt småbarnsunivers.

RELATERTE BØKER