Det nye testamentet og Salmenes bok

Det nye testamentet og Salmenes bok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Det nye testamentet og Salmenes bok.pdf
ISBN
6809331195539

BESKRIVELSE

Friluftsutgave! Vanntett nytestamente og Salmenes bok med Bibel 2011-tekst, trykket på syntetisk papir. Med den vanntette friluftsutgaven er det enkelt å ta med Guds ord når du skal på tur . uansett vær og føre. Ta den med deg til fjells eller ut på sjøen. På skitur eller jakt. Boka tåler både kaffesøl og en regnvåt telttur. Det er bare å tørke av, så er den like fin igjen!

Bakerst finnes «Veiviser til Bibelen», en fem siders «bruksanvisning» som viser hvor en … Det nye testamentet utgjør den spesifikt kristne delen av Bibelen.Den kom i tillegg til den delen av den kristne kanon som er felles for jøder og kristne, Den hebraiske bibel, som de kristne kaller Det gamle testamentet, «den gamle pakt». Betegnelsen Det nye testamentet etablerte seg rundt 200 e.Kr., og kommer av latin Novum Testamentum, av gresk kaine diatheke, 'den nye pakt'. Johannes' åpenbaring er det siste skrift i Det nye testamentet.

innbundet, 2013. Sendes innen 3-6 virkedager.

RELATERTE BØKER