Kalkulus for ingeniører; kort og godt

Kalkulus for ingeniører; kort og godt - Lisa Lorentzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Lorentzen
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Kalkulus for ingeniører; kort og godt.pdf
ISBN
9851287322383

BESKRIVELSE

Denne læreboken gir en fremstilling av de sentrale temaene i kalkulus, tilpasset behovet for ingeniørstudenter. Med register.

Innbinding: Heftet ; Antall sider: 204 ; Forfatter: Lisa Lorentzen; Språk: Bokmål ... Kalkulus for ingeniører: kort og godt har 5 aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. «Kalkulus» er skrevet for et bredt spekter av studenter; biologer, geologer, kjemikere, ingeniører, matematikere, fysikere og informatikere. Likevel er dette først og fremst en matematikkbok bygget på fagets egenart og tradisjon.Ved å veksle mellom teori og anvendelser har boken som formål å pres... Søkeresultater for Ingeniør Andrées luftferd - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER