Hold hodet kaldt

Hold hodet kaldt - Jenny Kempe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Kempe
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Hold hodet kaldt.pdf
ISBN
3536644848680

BESKRIVELSE

Denne boken lindrer stress øyeblikkelig. Uansett når det begynner å bygge seg opp, kan du ta en pause med denne boken. Advarsel: kan frembringe ditt indre rolige selv. Les den sakte. I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Hun rettet fokuset mot de tingene i livet som gjorde henne glad; tok seg tid til venner og familie og til å "bare være". Resultatet er den herlige og positive gavebokserien "Livet er herlig". Hver tittel er laget for å varme hjertet ditt og gi deg et smil om munnen. Som gaver vil disse bøkene lyse opp dagen, eller til og med livet, til noen du er glad i.

Dine leverandører ønsker å ha kunder etter at krisen er over, og utleier vil unngå tomme lokaler. Hold hodet kaldt. 04.11.1978 · 41 min.

Stavanger Aftenblad presenterte torsdag Kolumbus sitt syn på bussveiens plass i Stavanger Sentrum. Kommunen har lenge kretset rundt dette som katten rundt grøten.

RELATERTE BØKER