Elle melle. ABC. Bokstavplansjer

Elle melle. ABC. Bokstavplansjer - Anne-Lise Gjerdrum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Gjerdrum
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Elle melle. ABC. Bokstavplansjer.pdf
ISBN
9686046527638

BESKRIVELSE

Elle Melle 1- 4 Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn. Elle Melle Bokstavplansjer Det er et godt pedagogisk virkemiddel å ha illustrasjoner som kan knyttes til bokstaver og lyder. Elle Melle bokstavplansjer er laget i A4-format (stående) og viser liten og stor bokstav, med lese- og skrivefont på hver sin side av plansjen. Hver plansje viser også en illustrasjon knyttet til lyden. Bokstavfargene rød og blå signaliserer vokal og konsonant.

Legg i ... Fra elle melle til ABC 4 Livslang læring Grunnlaget for læring legges tidlig i barneårene, og de fleste barn vil ha barnehageerfaring før de begynner på skolen. Barnehagens betydning som pedagogisk institusjon er derfor større enn noen gang.

Runar Ragnarson Brataas (Øvrig) 293 kr. Kjøp Barnets første bok (Innbundet) 259 kr.

RELATERTE BØKER