Drikkeskikker

Drikkeskikker - Astri Riddervold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astri Riddervold
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Drikkeskikker.pdf
ISBN
4174389137156

BESKRIVELSE

Har vi en drikkekultur i Norge? Ja, i høyeste grad, mener forfatteren, og forteller i denne boken om nordmenns drikkevaner og tradisjoner gjennom tusen år. Hva og hvordan drakk vi i gamle dager til hverdag, i helg og i høytid, i sorg og til fest, i byene og på landet - og i ulike landsdeler? Boken omhandler mange slags drikker, fra vann og melk, til øl, mjød og vin, brennevin, te, kaffe og kako. For hjemmebryggeren er det samlet en rekke oppskrifter. Her er også et kapittel med morsomme gamle drikkeviser.

Skrevet av: Dato: 02.06.2010; Kjøp 'Snus i snogen, tromf i brogen, en bok om kjenger' av Sverre Strandenes fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788253303840 Drikkeskikker (Innbundet) av forfatter Astri Riddervold.

Hyppigheten av bruk, drikkemåten og alderen for når man begynner, er også viktige faktorer. Drikkeskikker både hjemme og ute spiller derfor en stor rolle for menneskers omgang med alkohol og risiko for utvikling av et misbruk og alkoholisme. Personlighet, psykiske forhold og arv har også betydning for utvikling av alkoholmisbruk og alkoholisme.

RELATERTE BØKER