Fortida er ikke hva den en gang var

Fortida er ikke hva den en gang var - Knut Kjeldstadli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Kjeldstadli
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Fortida er ikke hva den en gang var.pdf
ISBN
7381389998528

BESKRIVELSE

Denne boka er en moderne, lett tilgjengelig, praktisk og vidtfavnende innføring i historiefaget. Den dekker forskningsmetode, faghistorie og didaktikk. Boka forklarer hva historie er, hvordan faget har vokst fram, hvilke spørsmål historikerne arbeider med i dag og hva som særkjenner deres faglige tilnærming. Vi lærer hvordan historisk forskning foregår, hva metode er og hvilke teknikker som står til rådighet. Dessuten spørres det: Hvorfor historie, hvordan brukes faget i samfunnet? Har sak- og personregister.

Etter Vestromerrikets fall fortsatte det romerske imperiet å påvirke politikken og maktkampen i Middelhavsområdet og midtøsten i fra Konstantins by ... Vår pris 479,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

... Fortida er ikke hva den en gang var: en innføring i historiefaget Av Knut Kjeldstadli Forlag Universitetsforl. ISBN 9788200129240 Utgitt 1999, Myk perm Pris: 414,-.

RELATERTE BØKER