Forelsket i deg

Forelsket i deg - Jenny Kempe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Kempe
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Forelsket i deg.pdf
ISBN
1572995557073

BESKRIVELSE

En vakker gavebok du kan gi til noen du er hodestups forelsket i. I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Hun rettet fokuset mot de tingene i livet som gjorde henne glad; tok seg tid til venner og familie og til å "bare være". Resultatet er den herlige og positive gavebokserien "Livet er herlig". Hver tittel er laget for å varme hjertet ditt og gi deg et smil om munnen. Som gaver vil disse bøkene lyse opp dagen, eller til og med livet, til noen du er glad i.

Når han er forelsket i deg, ser han på deg som om du var en enhjørning, som om han ikke kan tro at du eksisterer. Kanskje han selv kommer bort til deg og sier, "Jeg kan ikke tro at det finnes noen som deg." Det er ikke et blikk av lyst og ønske (selv om han vil føle det ... Her er det viktig at du ikke overdriver.

Når du ble forelsket i en kollega så MÅ du ha gjort noe selv for å slippe følelsene til. Du har nærmet deg henne i stedet for å holde deg ... Om han alltid ringer deg om kvelden og bare for at du skal kommer over, da er han ikke virkelig forelsket i deg - han er bare ute etter kroppen din.

RELATERTE BØKER