De som så ham

De som så ham - Jostein Ørum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jostein Ørum
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
De som så ham.pdf
ISBN
1788331620545

BESKRIVELSE

40 påskebetraktninger Dette er en bok om de som så Jesus fra Nasaret den siste uken han levde. Forfatteren følger Lukasevangeliets framstilling av påskefortellingen. Her finner han førti mennesker som så Jesus, fra han kom ridende inn i Jerusalem, til han blir lagt i graven. Og videre, da morgenen gryr og flere får se ham igjen.

De, han og hun er subjektsform (nominativ): Han/hun/de så meg komme. Dem, ham og henne… Jeg så ham som barn med det solrike øye i regnbuens glans på de hjemlige høye; han kysset mitt kinn, og vi lekte med stjerne, mens korset stod skjult mellom løv i det fjerne. Kjøp De som så ham fra Tanum 40 påskebetraktninger Dette er en bok om de som så Jesus fra Nasaret den siste uken han levde.

Dansk (1917 / 1931) Se hen til ham og straal af Glæde, eders Aasyn skal ikke beskæmmes. Svenska (1917) De som skåda upp till honom stråla av fröjd, och deras ansikten behöva icke rodna av blygsel.

RELATERTE BØKER