Unike vennskap

Unike vennskap - Jennifer S. Holland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jennifer S. Holland
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Unike vennskap.pdf
ISBN
7867519589787

BESKRIVELSE

Unike vennskap er en fantastisk bok. Når vi mennesker innser hvor fantastiske dyrene vi deler planeten vår med er, forstår vi at også de kan kjenne medfølelse, til og med overfor dyr av andre arter.En leopard hviler ved siden av en ku. En elefant koser med en sau. En huskatt blir kamerat med en leguan. Denne boken er full av magiske og hjertevarmende fortellinger om vennskap mellom forskjellige dyrearter, dokumentert med fantastiske fotografier som vender opp ned på alt vi tror vi vet om dyrene og deres liv.

Hvem skulle trodd at et ett og halvt tonn tungt neshorn går så godt overens med ei bittelita geit? Vennskap bidrar til en følelse av deltakelse og fellesskap som igjen bidrar til positiv selvfølelse. Å tilhøre en gruppe gir barn trygghet og sosial tilknytning.

Jeg er meg og du er deg. Venner anerkjenner hverandre og når de leker er alle med og bestemmer.

RELATERTE BØKER