Realistisk hundeopplæring

Realistisk hundeopplæring - Stein Erik Solberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Erik Solberg
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
Realistisk hundeopplæring.pdf
ISBN
9113546128309

BESKRIVELSE

I denne boken får man en grundig innføring i hundeoppdragelse. Forfatteren har egen hundeskole og er spesialist på problemhunder. Boken gir mange praktiske eksempler som er tilpasset dagens travle og trafikkerte samfunn. Man får også en beskrivelse av de ti mest populære hunderasene.

Legg i ønskeliste. Forenet med den elskede.

Originalt kartongbind. Kr 130,00 I boken «Realistisk hundeopplæring» sies det at om du en håndfull ganger gjennom året har straffet såpass hardt at det tar to-tre timer før hunden kommer bort til deg igjen «gjør ikke dette så mye at det er noe å snakke om» (Solberg, 1998, s 46). I bogen "Realistisk hundeopplæring" siges det at om du en håndfuld gange i løbet af året har straffet så hårdt at det tager to-tre timer før hunden kommer hen til dig igen "gør ikke så meget at det er værd at tale om" (Solberg, 1998, s.46 oversat fra norsk). Realistisk hundeopplæring Skrevet for norske forhold!Stein Erik Solberg Fjørtoft 1998 B: Kr.

RELATERTE BØKER