Perspektivtegning i billedkunst og arkitektur

Perspektivtegning i billedkunst og arkitektur - Jon Aspeggen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Aspeggen
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Perspektivtegning i billedkunst og arkitektur.pdf
ISBN
9940548135837

BESKRIVELSE

Boken gir innføring i perspektivtegning og viser ulike tegnemetoder. Fremstillingen bringer leseren skrittvis gjennom perspektiviske problemstillinger med stigende vanskelighetsgrad. Med litteraturliste.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Perspektiv (av latin perspicere, «se gjennom, se tydelig») er en visuell betraktnings- og framstillingsmåte som brukes i billedkunst og arkitektur for å gjengi og forklare virkeligheten og vise dybde i et bilde.Begrepet brukes særlig om et system for å skape virkelighetstro romvirkning, det vil si avbilde tredimensjonale gjenstander på en todimensjonal flate som en overbevisende illusjon. Perspektivtegning a) Sentralperspektiv b) Forminskning ...

ByEng / City Meadow . Debattmøter Snapshot .

RELATERTE BØKER