Kunst

Kunst - Lars Fr.H. Svendsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Fr.H. Svendsen
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Kunst.pdf
ISBN
9092230442719

BESKRIVELSE

Hva vil det si at noe er kunst? Er kunst i det hele tatt et meningsfullt begrep i dag? I et forsøk på å besvare disse spørsmålene, gir Lars Fr. H. Svendsen en innføring og en kritisk diskusjon av hovedtrekk i det 20. århundres kunst. Foruten en enkel redegjørelse for estetikkens historie fra Platon til postmodernismen, er sentrale emner Marcel Duchamp og konseptkunsten, den abstrakte ekspresjonismen og popkunsten. Svendsen fokuserer på hvordan kunstbegrepet har utviklet seg, eller snarere: avviklet seg, og hevder at det i dag ikke lenger er mulig å skille mellom kunstverden og livsverden. Boka gir en stimulerende inngang til den moderne kunsthistorien og dagens kunstdebatter. Lars Fr. H. Svendsen er dr.art. i filosofi. Han har i flere år undervist i filosofi og estetikk.

Gratis norsk synonymordbok på nett. Lagerførende produsent av skips-, fiske- og oppdrettsutstyr. Eksklusive agenturer innen halvfabrikata metaller.

Mange regner malerkunsten som den viktigste kunstformen, og bruker ofte ordet «kunst» i betydninga «malerkunst». Studiet Bachelor i kunst ved UiT har som mål å gi studenten et bredt grunnlag for selvstendig kunstnerisk praksis. Moselovens forbud mot bilder av dyr og mennesker har virket hemmende på jødisk billedkunst. Jødisk kunst eksisterte alt i bibelsk tid, således kunsthåndverk i fangenskapet i Egypt.

RELATERTE BØKER