1Q84; bok 1 & 2

1Q84; bok 1 & 2 - Haruki Murakami | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haruki Murakami
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
1Q84; bok 1 & 2.pdf
ISBN
9256497329349

BESKRIVELSE

"Spennende som en thriller - men bare atskillig mer urovekkende."Knut Hoem, NRKAomame er på vei til en viktig jobb da hun blir sittende fast i kø på motorveien. Etter råd fra drosjesjåføren går hun ut av drosjen og ned ei avlåst branntrapp, og snart befinner hun seg i en alternativ virkelighet hvor merkelige ting begynner å skje. Matematikkstudenten Tengo drømmer om å bli forfatter, og da en redaktør ber han omskrive en roman, blir han raskt viklet inn i historia til den unge jenta som har skrevet romanen. Fra hver sin kant nærmer Aomame og Tengo seg de samme hendelsene og oppdagelsene."At 1Q84 er et verk som kommer til å bo i meg lenge, er jeg ikke i tvil om." Anne merethe Prinos, Aftenposten"Murakami er en mester i å holde på spenningen, noe som gjør 1Q84 til litt av en pageturner ... 1Q84 er en besettende, kritisk, antiautoritær og fantasirik tekst som beholder sin mystiske og gåtefulle karakter fra første til siste side." Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Og oppdraget hennes viser seg å være alt annet enn uskyldig. 1Q84 bok 1 & 2 book. Read 1,423 reviews from the world's largest community for readers.

Something extraordinary is starting. Les mer på Platekompaniet.no 1Q84: Books 1 & 2 Paperback - January 1, 2012 by Haruki MURAKAMI (Author) 4.3 out of 5 stars 418 ratings.

RELATERTE BØKER