Tvekampen

Tvekampen - Arnaldur Indridason | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Tvekampen.pdf
ISBN
7211040986240

BESKRIVELSE

Sommeren 1972 er det en urolig stemning i Reykjavík. Verdensmesterskapet i sjakk skal gå av stabelen, og byen er full av fremmede. Den kalde krigen er på høyden, og representanter for øst og vest følger sine menn, Spasskij og Fischer, til sjakkbordet. Med denne spente situasjonen som bakteppe, utsettes en harmløs unggutt for et brutalt overfall i en av byens kinosaler. Politiet er travelt opptatt med verdensmesterskapet, men Marion Briem, som leder etterforskningen, er fast bestemt på å komme til kjernen i et livsfarlig spill som finner sted i Reykjavik. I denne romanen bruker Arnaldur Indriðason historiske hendelser som ramme for en fengslende historie om tragiske menneskeskjebner. Han er den mest populære nålevende islandske forfatter i inn- og utland. Bøkenehans er blitt oversatt til over tjue språk, de har solgt millioner av eksemplarer og fått gode anmeldelser verden over.

I Reykjavik er det en urolig stemning. Byen er vert… Tvekampen ble, som Hege hadde regnet med på forhånd, en bingosituasjon.

Villa stod for kveldens andre overraskelse, da han valgte den splitter nye øvelsen «bommen» i tvekampen. Erik Rotihaug, som vant tvekampen, mener det ikke stemmer at de ble enige om at Brodahl skulle tape. - Det har vært mye styr i etterkant, for Jan Erik har jo gått ut og sagt at han røk ut med ... Men det er klart, det er lett å skli om tvekampen foregår på vått underlag, mener han.

RELATERTE BØKER