Tusen strålende soler

Tusen strålende soler - Khaled Hosseini | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Khaled Hosseini
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Tusen strålende soler.pdf
ISBN
6357620722202

BESKRIVELSE

Mariam er bare femten år gammel da hun blir sendt til Kabul for å gifte seg med en mann som er tretti år eldre enn henne. Nesten tjue år senere rammer tragedien femten år gamle Laila, som også blir en del av Mariams ulykkelige familie. Med tiden utvikler de et vennskap som blir like sterkt som mellom mor og datter. Taliban tar over styret i Afghanistan, og kvinnene blir utsatt for større prøvelser enn de noen gang har kunnet forestille seg, men det viser seg at kjærligheten gir uventet styrke.

Student Aktiviteter for Tusen Strålende Soler Inkluder: Etter 9/11 kunne de fleste amerikanere nevne en ting de visste om Afghanistan: Taliban. Talibanen kom til makten i Afghanistan i 1996, og de holdt seg til makten fram til 2001. «Tusen strålende soler» er en varm, rystende, sterk og sår bok.

Kategori: Skjønnlitteratur, Romaner. Tusen strålende soler er ei god bok. Jeg vil ikke si at den berørte meg så sterkt som jeg hadde forventet, eller kunne ønsket meg.

RELATERTE BØKER