Stort og stygt

Stort og stygt - Olaug Nilssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Nilssen
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Stort og stygt.pdf
ISBN
1379314749233

BESKRIVELSE

Olaug Nilssens bestillingsverk til Det Norske Teatrets hundreårsjubileum haustar strålande kritikkar i pressa. I stykket møter vi to nabopar. Det eine paret har eit barn og lever eit hektisk kvardagsliv ? eit ?småbarnshelvete?. Det andre paret ventar barn og ser på foreldrelivet frå eit teoretisk og romantisk standpunkt. Dei har heilt klare meiningar om korleis naboane med barn eigentleg burde takle sonen som skrik heile natta.Det ligg ei attkjenneleg uro og ein angst under teksten, for alt som kan gå gale, for at ein ikkje strekker til, og for at ein ikkje gjer dei rette vala i avgjerande situasjonar.

Og da ruller debatten videre rundt hva skattepengene våre heller skulle vært brukt til. For stygt, for stort, for høyt. Klagestrømmen fra sinte naboer i byggesaker fortsetter å øke kraftig.

Sjølsagt også at dette er total uvettug bruk av penger. Våre skattepenger.

RELATERTE BØKER