Ved nattens ende

Ved nattens ende - Jan-Philipp Sendker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Philipp Sendker
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Ved nattens ende.pdf
ISBN
1200540980187

BESKRIVELSE

Ved nattens ende er den tredje delen i Jan-Philipp Sendkers spennende og dramatiske trilogi med handling fra Kina og Hong Kong. På en reise til Kina blir den amerikanske journalisten Paul Leibovitz og hans samboer Christine rammet av alle foreldres verste mareritt: Den fire år gamle sønnen deres forsvinner. Han blir funnet etter mindre enn et døgn, men familien blir advart om at de som har bortført sønnen kommer til å gjøre et nytt forsøk. Det eneste sikre stedet er den amerikanske ambassaden i Beijing, flere tusen kilometer unna.Men hvordan skal de klare å komme seg dit når det militære og politiet er på jakt etter dem og kontrollerer alle fluktveier? På den farefulle ferden må de ta imot hjelp fra fremmede, men hvordan skal de vite hvem de kan stole på?

Ud over at historien er underholdende, var jeg meget optaget af, hvordan den store (verdens)historie spiller ind på det lille isolerede samfund. Med 30'ernes gryende fascisme, 2. Ved nattens ende; Medansvarlig: Lane, Miriam Claire; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Eier: KVINESDAL; Emne: Kidnapping; Kina; År: 2019; Noter: Den amerikanske journalisten Paul Leibovitz og hans samboer Christine er på reise til Kina da den fire år gamle sønnen deres blir kidnappet. Ved nattens ende; Medansvarlig: Lane, Miriam Claire; Eksemplarstatus: 0/1; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Kidnapping; Kina; År: 2019; Noter: Den amerikanske journalisten Paul Leibovitz og hans samboer Christine er på reise til Kina da den fire år gamle sønnen deres blir kidnappet. Om Ved nattens ende.

Han er betraktet som en av de mest innflytelsesrike forfatterne på midten av 1900-tallet ved å utvikle en ny skrivestil som moderniserte litteraturen i Frankrike og verden for øvrig ... Ved nattens ende er den tredje delen i Jan-Philipp Sendkers spennende og dramatiske trilogi med handling fra Kina og Hong Kong. På en reise til Kina blir den amerikanske journalisten Paul Leibovitz og hans samboer Christine rammet av alle foreldres verste mareritt: Den fire år gamle sønnen deres forsvinner. Ved nattens ende er den tredje delen i Jan-Philipp Sendkers spennende og dramatiske trilogi med handling fra Kina og Hong Kong.

RELATERTE BØKER