Prosessen mot Hamsun

Prosessen mot Hamsun - Thorkild Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorkild Hansen
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Prosessen mot Hamsun.pdf
ISBN
9724859255297

BESKRIVELSE

Om Knut Hamsuns liv under og etter den andre verdenskrig. Boken tar for seg Hamsuns forhold til nazismen og de tyske okkupasjonsmakter, til rettsoppgjøret etter krigen, og det norske samfunns juridiske og moralske forhold til ham. Med kildefortegnelse. Illustrert.

Om Knut Hamsuns liv under og etter den andre verdenskrig. Boken tar for seg Hamsuns forhold til nazismen og de tyske okkupasjonsmakter, til rettsoppgjøret etter krigen, og det norske samfunns juridiske og moralske forhold til ham.

Boken tar for seg Hamsuns forhold til nazismen og de tyske okkupasjonsmakter, til rettsoppgjøret.. Thorkild Hansen: "Prosessen mot HAMSUN" (Faktabøker) listet siden 01.05.2020 20:42 Stivperm innbundet, 775 sider utgitt 1978. Brukt bok i god stand.

RELATERTE BØKER