Operatøren

Operatøren - Knut Haugland, Svein Sæter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Haugland, Svein Sæter
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Operatøren.pdf
ISBN
7354173925355

BESKRIVELSE

Den 1. april 1944 skulle Knut Hauglands liv vært over. Han unnslapp døden etter å ha skutt fire Gestapo-agenter. Da hadde han allerede vært sentral i tungtvannsaksjonen, etter å ha overvintret på Hardangervidda. I Operatøren forteller han også om sitt begivenhetsrike liv etter krigen; som deltager på Thor Heyerdahls Kon-Tiki ekspedisjon og ambassadør for Heyerdahls prosjekter samt 20 års innsats i Norges Hjemmefrontmuseum. Knut Haugland levde et eventyrlig liv, men fortalte aldri sin historie. Før i denne boken. "Og for noen historier! Dette er spenningsdramatikk på høyt nivå. Fra virkeligheten." Susanne Stephansen, NRK Kultur "Selv for folk som synes de har lest nok om krigen, er denne boken bemerkelsesverdig. Den velskrevne teksten har et blikk for de nære ting og de praktiske detaljer under denne spesielle epoken, som gjør den desto mer levende. Samtidig har den en menneskelig innfallsvinkel som griper en lesers hjerte."Ulf Andenæs, Aftenposten

BML Group Ltd er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisens MGA/CRP/108/2004 utstedt 1. august 2018. Operatøren skal oppgi en kontaktperson for rapporten.

Rapporterte data skal kontrolleres som beskrevet i Norsk olje og gass' retningslinjer. Dersom noen kapitler ikke er relevante for enkelte felt/installasjoner, skal det kort angis hvorfor.

RELATERTE BØKER