I samme seng

I samme seng - Beth O'Leary | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beth O'Leary
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
I samme seng.pdf
ISBN
6650618351914

BESKRIVELSE

Tiffy og Leon deler leilighet.Tiffy og Leon deler seng.Tiffy og Leon har aldri møtt hverandre.Tiffy Moore trenger et billig sted å bo, og det raskt. Leon Twomey jobber nattevakt og trenger penger. Vennene synes de er sprø, men de har funnet den perfekte løsning: Leon har leiligheten - først og fremst senga - om dagen mens Tiffy er på jobb. Om kveldene, nettene og i helgene er stedet hennes. De kommuniserer ved å skrive post-it-lapper til hverandre, og etter hvert oppstår et gryende vennskap.Men utfordringene er mange: en skeptisk kjæreste (Leons), en kontrollerende ekskjæreste (Tiffys), hektiske jobber, en bror som er urettmessig fengslet og ikke minst det faktum at de aldri har truffet hverandre.En morsom, vakker og høyst original kjærlighetshistorie som kommer til å være med deg i tankene lenge etter at du har lest siste side.«Den nye Jojo Moyes.» Cosmopolitan«En enorm, hjertevarm triumf.» Josie Silver

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris I samme seng. Beth O'Leary; Veronica Garten (Oversetter) Les utdrag Tiffy og Leon deler leilighet.

Tiffy Moore trenger et billig sted å bo, og det raskt. Leon Twomey jobber nattevakt og trenger penger.

RELATERTE BØKER