Esel

Esel - Jutta Person | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jutta Person
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Esel.pdf
ISBN
3080504909966

BESKRIVELSE

Sta, dum og kåt - noen av de egenskapene vi forbinder med eselet, er ikke særlig flatterende. Til gjengjeld er det ikke mange dyr som har spilt en viktigere rolle i historien. En av de tingene vi fortsatt husker fra bibelhistorien, er at Jesus red inn i Jerusalem på et esel. Esel eller asen (Equus asinus) er en art i hestefamilien og kommer i mange varianter. I denne boka forteller kulturskribenten Jutta Person den like utrolige som rikt illustrerte historien om det fascinerende lastedyret. Forfatteren presenterer eselets natur- og kulturhistorie, fra oldtiden til i dag, og leverer et opplysende og fordomsfritt portrett av et dyr vi trodde vi kjente. Hun møter fremtredende eseloppdrettere og skildrer både tamme og ville eselarter. Ikke minst viser hun hvor intelligent dette tilsynelatende dumme dyret med de vakre øynene er - og hvor mye vi kan lære av det. Tenk det!

chamọr; ʼathọn, «eselhoppe»;ʽạjir, «fullvoksent esel»; gr. ọnos; onạrion, «ungt esel»].

Et hovdyr av hestefamilien som er mindre enn hesten, har kortere man, lengre ører og en hale som bare har en dusk med lange hår i spissen. Esel (von lateinisch asinus) steht für: . Tierarten: Hausesel, ein weltweit verbreitetes Haustier, das vom Afrikanischen Esel abstammt; Afrikanischer Esel oder Echter Esel (Equus asinus), eine in freier Wildbahn gefährdete Art; Asiatischer Esel oder Halbesel, Pferdeesel (Equus hemionus), eine nie domestizierte Art; Kiang oder Tibet-Wildesel (Equus kiang), eine eng mit dem Asiatischen Esel ... ESEL d.o.o., J.Tankovića 5, Rovinj VAT: HR33874787387 Članovi uprave: Josip i Luka Stranić Temeljni kapital 20 000 kn, uplaćen u cijelosti Trgovački sud Rijeka, MBS 40122806 Buridans esel esel som sultet i hjel mellom to like store høydotter, fordi det ikke greide å velge esel som sultet i hjel mellom to like store høydotter, fordi det ikke greide å velge Resultat pr.

RELATERTE BØKER