Er du med på leken

Er du med på leken - M.J. Arlidge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
M.J. Arlidge
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Er du med på leken.pdf
ISBN
5732086215858

BESKRIVELSE

Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet. For etterforsker Helen Grace er flammene et varsel om en menneskelig ondskap hun aldri hittil har møtt. Pyromani er fryktinngytende nok, men dette handler om noe mer - om nøye planlagte mordbranner. Men hva er sammenhengen? Hva er det som driver gjerningspersonen? Og hvem blir neste offer? Dette er den fjerde boken i Helen Grace-serien.

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet.

Kjøp boken Er du med på leken av M.J Arlidge (ISBN 9788241914348) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vi kan følge med på hva de liker, snakke med dem om dette, invitere de med på ulike aktiviteter, og prøve å hjelpe dem inn i leken med de andre barna.

RELATERTE BØKER