Den norske folkesjela

Den norske folkesjela - Per Egil Hegge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Hegge
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Den norske folkesjela.pdf
ISBN
1217403584403

BESKRIVELSE

Hjemmekoselig, hytta, hålke, værfast, brødskive, solveggen...Denne boka tar for seg alle de ordene som ikke bare karakteriserer oss nordmenn, men som kanskje også er med på å gjøre oss til nettopp det. Mange av ordene handler naturlig nok om vær og vind, geografiske fenomen, fauna, tur og natur, og ikke minst ulike matretter som rømmegrøt, brunost og lutefisk. Men her er også ord som utepils, gullrekka, pappaperm, oljeprisfall, naver, matpakke, handlingsregelen, vinmonopolet og velferdsstaten. Det er en mangslungen liste med ord Per Egil Hegge på sitt lune, humoristiske og underfundige vis legger frem og forteller om, og som viser oss hvordan vi er, hva som karakteriserer vårt norske lynne og vår norske mentalitet, den norske kulturen, den norske folkesjela, det som gjør oss til nordmenn, og han vil med dette helt klart blåse nytt liv i debatten om hva som egentlig er typisk norsk!«Årets aller vittigste bok.» Finn-Erik Vinje, Ordet

Nyheiter. Publisert: 10 april 2020 18:00 Sist oppdatert: 10 april 2020 18:00.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet, Heftet | 9788248919100 Den viser oss hvordan vi er, hva som karakteriserer vårt norske lynne og vår norske mentalitet, den norske kulturen, den norske folkesjela, det som gjør oss til nordmenn, og han vil med dette helt klart blåse nytt liv i debatten om hva som egentlig er typisk norsk! Hva «den norske folkesjela» vil. Dagbladet er godt i gang med valgkampen for Arbeiderpartiet.

RELATERTE BØKER