Oppdrag på Det joniske hav

Oppdrag på Det joniske hav - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Oppdrag på Det joniske hav.pdf
ISBN
5536979059578

BESKRIVELSE

Nå foreligger åttende bind i Patrick O.Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. I denne romanen vender de tilbake til de havområdene der de seilte ut som skipskamerater for første gang. Men nå er Jack kommandørkaptein for et krigsskip som er sendt ut for å forsterke skadronen som holder blokaden av Toulon, og dette er en lengre, hardere, kaldere krig enn de dristige frigattkampene i hans yngre år. Og plutselig skjer det noe som fører ham og Stephen til et oppdrag nær de greske øyene. All hans gamle sjømannskunnskap, hans legendariske hell når han slåss mot alle odds, kommer strålende til sin rett. Et voldsomt sjøslag avslutter romanen.

8 Forfatter: Patrick O'Brian Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2011 Lengde: 13 t.

I denne romanen vender de tilbake til de havområdene der de seilte ut som skipskamerater for første gang. Men nå er Jack kommandørkaptein for et krigsskip som er ... Kjøp Oppdrag på Det joniske hav fra Bokklubber Nå foreligger åttende bind i Patrick O.Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Kjøp Oppdrag på Det joniske hav fra Norske serier Nå foreligger åttende bind i Patrick O'Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Kjøp Oppdrag på Det joniske hav fra Tanum Nå foreligger åttende bind i Patrick O.Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Aubrey/Maturin-serien er en serie på 20 ferdigstilte og én uferdig historiske romaner av Patrick O'Brian (12.

RELATERTE BØKER