Knokler i sanden

Knokler i sanden - Conn Iggulden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conn Iggulden
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Knokler i sanden.pdf
ISBN
3012650825583

BESKRIVELSE

"Historisk roman på sitt beste; engasjerende, spennende, fargerikt!" Publishers Weekly.Djengis Khan har lykkes i å forene mongolstammene. Han har gått seierrik ut av den lange krigen mot kineserne, mongolenes eldste fiende. Men nye trusler oppstår på et annet hold. De mennene han sendte til rikene i vest, har ikke vendt tilbake. Den mongolske hæren blir sendt for å hevne fornærmelsen.Det er deres lengste felttog noensinne. De må kjempe mot fiender som er sterkere enn noen andre de har møtt. Men Djengis Khan har valgt en vei som leder kun til seier eller til total undergang.De to første bøkene i serien om Djengis Khan: Ulven fra steppene og Buens mestere foreligger også på norsk. Britiske Conn Iggulden (f. 1971) har i tillegg skrevet fire historiske romaner om Julius Cæsar. Bøkene hans har toppet bestselgerlistene i England.Conn Igguldens hjemmesider

Men nye trusler oppstår på et annet hold. De mennene han sendte til rikene i vest, har ikke vendt tilbake, hans utsendinger er blitt myrdet. Knokler i sanden (Djengis Khan-serien #3) ebok.

Se flere bøker fra Conn Iggulden. Knokler i sanden Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv Knokler i sanden (Heftet) av forfatter Conn Iggulden. Romaner.

RELATERTE BØKER