Knokkelbyen

Knokkelbyen - Michael Connelly | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Connelly
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Knokkelbyen.pdf
ISBN
5745429271107

BESKRIVELSE

KÅRET TIL «VERDENS BESTE POLITIROMANFORFATTER» AV BLADET BQ.En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tjue år. Ifølge rettsmedisineren ble han fysisk mishandlet gjennom hele oppveksten ? inntil han ble drept av et hardt slag mot hodet.Harry Bosch er fast bestemt på at gutten ikke skal bli glemt, og at morderen skal få sin straff. Men saken vekker også til live mørke minner i hans egen fortid.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tjue år. KÅRET TIL «VERDENS BESTE POLITIROMANFORFATTER» AV BLADET BQ.En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde.

RELATERTE BØKER