Hvor er hun?

Hvor er hun? - Joy Fielding | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joy Fielding
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Hvor er hun?.pdf
ISBN
5654682960637

BESKRIVELSE

«Jeg tror mitt egentlige navn er Samantha. Jeg tror jeg er datteren din.» Caroline Shipleys hjerte slutter å slå da ordene i telefonen når henne. Umiddelbart er hun femten år tilbake i tid, til feriestedet Baja i Mexico og den fatale natten da alt falt i grus. Reisen til Mexico skulle være en feiring. Ektemannen Hunter overbeviste henne om at det var greit å la de to døtrene, Michelle og Samantha, være alene på hotellrommet mens de to spiste middag i hotellets restaurant. Men da de kommer opp på rommet etterpå oppdager de til sin skrekk at toåringen deres er sporløst forsvunnet. Dagene og ukene som følger er et eneste langt mareritt for familien. Men Caroline gir aldri opp håpet om at datteren Samantha en gang vil komme tilbake. «En velskrevet psykologisk spenningsroman, som beviser at Joy Fielding er på topp. Du vil ikke klare å legge den fra deg.» Booklist «Joy Fielding skriver oppslukende og fengslende psykologiske thrillere.» Booklist «Spennende krim.» Kirkus Review

Lindgren fikk sitt litterære gjennombrudd med Pippi Långstrump i 1945. Hun er varm. Hun er andpusten.

Forskere konkluderer i en ny studie at du overvurderer hvor tiltrekkende en person er dersom bildet mangler informasjon. Jeg har hatt og har de samme tankene og følelsene som deg, og jeg kan helt ærlig si at det eneste som hjelper med å få bedre selvtillit er å ikke dytte deg selv ned så mye. Du må ikke sammenligne deg selv med andre eller sette deg et slags mål som å være som noen andre.

RELATERTE BØKER