Falketårnet

Falketårnet - Erik Fosnes Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Fosnes Hansen
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Falketårnet.pdf
ISBN
3117388924149

BESKRIVELSE

Med nytt etterod av Tor Åge Bringsværd.En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker.Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker Wolfgangs død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama - og samtidig en poetisk og billedmettet roman om et egenartet sinn i en fjern tid.Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.

Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker. Falketårnet kom i 1985, og dette er debut boken hans. Han var da bare 20 år gammel! En annen kjent bok er Salme ved reisens slutt (1990).

Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker. Falketårnet. Du er her: Skole > Emnekatalogen > Litterære verk > Falketårnet.

RELATERTE BØKER