Alle dagers ende

Alle dagers ende - Jenny Erpenbeck | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Erpenbeck
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Alle dagers ende.pdf
ISBN
9865909524336

BESKRIVELSE

I "Alle dagers ende" lar Jenny Erpenbeck sin navnløse hovedperson dø fem ganger: som spedbarn i Galicia i 1902, som forelsket tenåring i et krigsrammet Wien, som forrådt partifunksjonær i Moskva under stalinismen, som hyllet forfatter i Øst-Tyskland og som gammel dame på et aldershjem i Berlin etter murens fall. Erpenbeck viser hvordan samspillet mellom det politiske og det personlige, det uforklarlige og det tilfeldige skaper det vi kaller skjebne. "Alle dagers ende" er en rik beretning om livets skjørhet og muligheter, og samtidig en annerledes fortelling om Europas nyere historie, fra en av samtidens viktigste litterære stemmer.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Jenny Erpenbeck, Bokmål,... Kjøp Alle dagers ende fra Norske serier 'Slutten på en dag da noen dør, er langt ifra alle dagers ende'.

Utgitt: Norsk Lyd- og blindeskriftbibliotek, 2018 Lengde: 7 t. 56 min.

RELATERTE BØKER