Ta meg tilbake

Ta meg tilbake - B.A. Paris | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
B.A. Paris
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Ta meg tilbake.pdf
ISBN
1084118606881

BESKRIVELSE

Mistenkelig forsvinning Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg. De har vært på bilferie i Frankrike og er på vei hjem til England. Det er midt på natten da Finn må stoppe på enbensinstasjon, så han lar Layla fortsette å sove i passasjersetet. Da han kommer tilbake et par minutter senere, er Layla borte, hun blir aldri funnet. Det er slik Finn forteller dettil politiet. Det er sannheten - men ikke hele sannheten. Tolv år senere har Finn etablert seg på nytt, med Ellen, Laylas søster. Det var ikke planlagt, de fant hverandre i sorgen. Plutselig blir han oppringt. Noen tror de har sett Layla. Er dethenne? I så fall, hvorfor er hun tilbake?

Så i det lange løp, hadde jeg tjent på å la være å blitt sammen med henne igjen. - Jeg er fornøyd med karrieren min. Jeg har gjort nok for denne sporten, og jeg vil ta et steg tilbake og kose meg.

Book or leaflet (0 available) Gloppen folkebibliotek, Sandane [Krim P] Summary. Mistenkelig forsvinning Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg.

RELATERTE BØKER