Pulverheksa og valpen

Pulverheksa og valpen - Ingunn Aamodt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Aamodt
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Pulverheksa og valpen.pdf
ISBN
2496869410591

BESKRIVELSE

En dag finner Pulverheksa en våt og frossen valp utenfor døren. Hun tar den med inn og vasker og gir den mat. Men det er ikke bare lett for Hokus og Pokus, som er vant til å være kjæledeggene til heksa. Bryr hun seg om dem lenger? Det viser seg at Pulverheksa har stort nok hjerte til å romme alle. Til slutt finner de ut at valpen tilhører Skattesnusk og gjenforeningen feires med en skikkelig fest!Pulverheksa er blitt en moderne klassiker. Hun er godt kjent for alle barn i alderen 3 til 8 år. Her er en ny og hjertevarm historie fra Pulverskogen.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Pulverheksa og valpen_Materie.indd 2. 20.06.2019 17:39.

Se flere bøker fra Ingunn Aamodt. Aamodt skriver barne- og ungdomslitteratur og hun er særlig kjent for bøkene om Pulverheksa for de yngste barna. Her fortalte hun til elevene om «Pulverheksa og valpen».

RELATERTE BØKER