Olympisk fakkelbærer

Olympisk fakkelbærer - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Olympisk fakkelbærer.pdf
ISBN
9373930756295

BESKRIVELSE

Det kan være fysisk rystende å oppholde seg i Andeby. Bare i denne boken får vi dokumentert hvordan halve byen blir svidd av i en uskyldig opptakt til De olympiske leker, at byens stolte landemerke, Daudbilbakken, blir fullstendig undergravet av rotter, og midt under den årlige Sjøfestivalen blir hele byen oversvømmet. En stormfull kveld rammes Skrues pengebinge av jordskjelv, og «lyn slår ned med kraft som av tusen millioner slegger» - allikevel er det to naboer som overgår alle naturkatastrofer i ødeleggelser. I Andeby er man likevel mest redd for to ting: overnaturlige krefter og å miste ansikt. Magica fra Tryll er på ferde og truer med begge deler, og Donald har allerede mistet ansikt med sin olympiske fakkel. Man blir rystet i sitt indre, men la det ikke skremme deg fra et besøk i byen som aldri står stille!

Olympic HEX Bar även kallad en Trap Bar, som kan användas för övningar som exempelvis marlyft och shrugs. Fördelen med Olympic HEX Bar är att du kan ha axlarna direkt ovanför tyngdpunkten, snarare än ... Olympisk fakkelbærer og andre historier fra 1964.

379,-Legg til. Det kan være fysisk rystende å oppholde seg i Andeby. Olympisk fakkelbærer Carl Barks (Innbundet) Tips en venn 332 kr Antall .

RELATERTE BØKER